+30 (24410) 93433 reservations@zakoni.gr

Αρχοντικό Ζακόνι

Απολαύστε μοναδικές στιγμές ηρεμίας  και θαλπωρής στη ζεστή ατμόσφαιρα και το μοναδικό περιβάλλον.

Χτισμένο στη πλαγιά με θέα τη Λίμνη

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι

Όλα τα δωμάτια έχουν θέα τη Λίμνη

37χλμ. από Καρδίτσα

Απόλαυση της φύσης & της Θαλπωρής

Χτισμένο στο Νεοχώρι, με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα της λίμνης και του χωριού το Αρχοντικό Ζακόνι δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της φύσης, της ηρεμίας ,του παραδοσιακού, του ευ ζην, και της ομορφιάς. Με γνώμονα πάντα την άνεση, τη χαλάρωση και την κάλυψη κάθε ανάγκης των φιλοξενούμενών μας, εξοπλίσαμε τους χώρους του Αρχοντικού με όλες τις ανέσεις για να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.
Με ζεστά χρώματα, παραδοσιακά έπιπλα από ξύλο, ξύλινα δάπεδα ,τζάκι και υπέροχη θέα, τα δωμάτια του Αρχοντικού Ζακόνι θα σας προσφέρουν μια άνετη διαμονή σε συνδυασμό με την εγκάρδια φιλοξενία των ανθρώπων μας θα βιώσετε μια πραγματική εμπειρία φιλοξενίας που μόνο ένα Αρχοντικό θα μπορούσε να προσφέρει. Οι επισκέπτες μας μπορούν να χαλαρώσουν στο σαλόνι με το τζάκι, με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη , είτε να παίξουν επιτραπέζια .Στο lobby και την βεράντα μπορείτε να απολαύστε το καφέ, το ποτό η ακόμα και το δείπνο σας. Το καλοκαίρι απολαύστε όλα τα παραπάνω στην πανέμορφη αυλή μας, αγναντεύοντας τη λίμνη και ακούγοντας τα αηδόνια. Το προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με σημεία ενδιαφέροντος, δραστηριότητες, μονοπάτια.
Για πολλούς από εμάς, το ταξίδι δε νοείται χωρίς τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους.
Στο Αρχοντικό Ζακόνι, η αδυναμία μας για τους ιδιαίτερους αυτούς επισκέπτες δεν κρύβεται. 
Μαζί μας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η φροντίδα που θα βιώσετε θα συμπεριλάβει αυτονόητα και τους μικρούς κατοικίδιους φίλους σας. Αρκεί να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα για την άφιξή τους γνωστοποιώντας τις απαραίτητες πληροφορίες κατά την κράτηση σας, και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα, εξασφαλίζοντας μια άνετη διαμονή για όλους!
Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Σας περιμένουμε να κάνουμε τη διαμονή σας μια μοναδική εμπειρία!!